Lektioner

Lektioner

Undervisning med mine heste

Hvis du ikke har din egen hest, men ønsker undervisning alligevel, er det muligt at komme til Mosegården og modtage lektioner med en af mine heste.

Dette er dog kun muligt i Groundwork og Longe undervisning.

Undervisning med din egen hest

Du kan komme så ofte som du ønsker, med din hest, og modtage lektioner med den, på Mosegården. På den måde kan vi tage fat på lige netop de problematikker i står overfor som equipage, og i kan få hjælp til at komme derhen i ønsker.

Online lektioner

Online lektioner er for dig, som ikke har mulighed for, at kunne få reglmæssig og økonomisk overkommelig ‘real life’ undrvisning.

Der er flere forskellige Online lektion muligheder.

‘Live’ undervisning over Messenger, WhatsApp, Pivo eller Skype. Du laver bare et online møde og sender mig linket. så aftaler vi en dag og tid som passer.

Hvordan gør du?

Du skal bruge din mobil tlf, og et trådløst headset med god forbindelse til telefonen over afstand.

Du kan enten bruge en hjælper til at gå rundt med dig og filme. eller du kan placere din telefon på hegnet af din bane/ridehus så kameraet fanger størstedelen af banen.

Jeg plejer at markere hvor kameraets rækkevidde er i siderne, så jeg holder mig indenfor kameraets rammer (jeg bruger noget halmsnor). herefer er du klar.

Så skal du bare booke en tid hos mig. Når lektionen er booked, sender jeg en regning til betaling. betalingen kan gøres via overførsel eller mobilpay , og så får du en LIVE lektion hjemme hos dig selv.

2. Online Coaching.

Hvad skal du gøre?

  • Lav en video af din træning, max 30min ( det kan være Groundwork, longe eller ridning).
  • Upload den på YouTube ( du kan vælge den Private setting)
  • Send Linket til mig, og evt dine tanker og spørgsmål
  • Jeg vil give dig Feedback via Email eller Telefonoplald, og give råd om hvordan du kan forbedre din træning
  • Betaling sker på samme måde som i online lektioner